Akutbesøg hos Højgård

Akutbesøg

Når din hest bliver syg og har brug for akut dyrlægehjælp i løbet af dagen, er vi tæt på. Vi har en stor fordel: Et team af erfarne dyrlæger, der kan tilse din hest. Det betyder, at du får en kort responstid, og din hest får hurtig den bedst mulige behandling. 

Herunder kan du se hvad du skal vide om vores akutbesøg.

Dette ydelse udføres ved

Du kan indlægge din hest på Højgård Hestehospital 24 timer i døgnet, alle årets dage. Vagten bemandes altid af en af vores egne dyrlæger samt en sygeplejerske. Vi har også en kirurgisk bagvagt klar, hvis din hest akut skal opereres. 

Vi dækker store dele af Danmark med vores udkørende praksis. Du kan ringe og bringe din hest direkte til os, eller din egen dyrlæge kan henvise din hest til os. 

Når du ringer uden for almindelig åbningstid, kommer du direkte igennem til vagthavende dyrlæge. Hvis vi ikke kan tage dit opkald med det samme, bedes du indtale dit navn og telefonnummer. Vi ringer tilbage hurtigt som muligt. 

Vi hjælper gerne med at vejlede omkring syge heste i telefonen. Sammen beslutter vi, om din hest har brug for dyrlægehjælp.