Røntgenundersøgelse af din hest i praksis

Mobil Røntgenundersøgelse Direkte i Din Stald

Vi er stolte af at tilbyde et mobilt og avanceret røntgenanlæg. Dette gør det muligt for dig at få taget højkvalitets røntgenbilleder direkte i din stald. Uanset om det er til handelsundersøgelse, halthed eller tilskadekomst af din hest, kan vi hjælpe. 

Hvis du er avler, eller hvis du er på et større sted hvor flere ønsker røntgenundersøgelse, er du velkommen til at kontakte en af vores dyrlæger for et tilbud. Vi har stor erfaring med optagelse og vurdering af røntgenbilleder, så du kan være sikker på at få en kvalificeret vurdering og rådgivning.

Dette ydelse udføres ved

Aalborg – Kirke Eskilstrup – Odense – Århus

Vores priser er inklusiv en faglig vurdering af dine røntgenbilleder. Denne vurdering foretages på baggrund af vores store erfaring og ekspertise på området. 

Vurdering af osteochondrose forandringer (OCD/mus) foretages af dyrlæger med erfaring indenfor vurdering af billeder til kåringer og handler på alle niveauer. Ved tvivlsspørgsmål sendes billederne videre til yderligere vurdering hos vores erfarne dyrlæger. Vi er her for at sikre, at du får den bedste service og rådgivning.