Ydelser

Ydelser

For os betyder det meget at være hestens faste dyrlæge således at man får helheden med. Der er mange sammenhænge i kroppen som er vigtige, fx kan dårlige tænder give nedsat foderoptagelse. Dette kan medføre en svækkelse af immunsystemet, som giver en lavgradig luftvejsinfektion. Studier har vist, at heste med luftvejsinfektion har 30 % større risiko for at blive halte. Forklaringen på denne sammenhæng er at hesten får en reduceret mængde ilt, som følge af slim i luftvejene. Mindre ilt til musklerne giver hurtigere træthed og hermed opstår skaderne. 

Dette ydelse udføres ved

Vi tilbyder naturligvis akutte konsultationer, når din hest er blevet syg. Men vi tror på, at forebyggelse er den vigtigste faktor i det daglige arbejde med hesten. Derfor tilbyder vi både sundsheds– og præstationsfremmende undersøgelser, hvor vi gennemgår hesten for evt. skavanker, som endnu er i den latente fase. Vil du gerne sikre dig, at din hest yder sit absolut maksimale op til store stævner el. lignende, så er det vigtigt at sikre sig, at den har de optimale betingelser for udvikling. 
 
Vi har stor erfaring og ser mange heste hver dag. Vil du gerne vide, hvordan du kan tage specielle hensyn til netop din hests helbred, og dermed få den til at yde sit absolut maksimale, så tag os med på råd.  

Vi råder over noget af verdens mest avancerede mobile scannings- og røngtenudstyr. Det er med til at give os et hurtigt og præcist billede af, hvor vi kan afhjælpe elementer, der nedsætter hestens præstationsevne. Endvidere har vi en bred erfaring med avancerede behandlingsformer, der hurtigt og effektivt bringer hesten tilbage i topform.