Vaccination

Årlig vaccination af hest

En vaccination er hestens årlige kontakt til en dyrlæge, og når du bestiller undersøger vi også din hests sundhed, og vi vil opdage, hvis din hest har nogle skjulte problemer som bilyd på hjertet, lettere astmatiske tilstande eller andre sygdomme. Derfor er der god fornuft ved at vælge os som din dyrlæge, når hesten skal vaccineres. Vi arbejder hver dag på at være de bedste med nyeste viden og udstyr.  

Prisen for en vaccination kan variere efter omstændighederne. Der er stor forskel på, om der udføres en gruppevaccination, eller om vaccinationen er hestens årlige sundhedseftersyn. 

Dette ydelse udføres ved

Hvad din hest skal vaccineres mod afhænger af flere forhold. Der er det normale vaccinationsprogram, hvor hesten vaccineres mod stivkrampe, influenza og virusabort. Derudover ar de enkelte forbund opstillet vaccinationskrav, hvis din hest skal deltage i konkurrencer. Du kan læse mere om kravene hos de forskellige forbund, som er Dansk Rideforbund (for rideheste), Ædle Hesteavl (for galopheste) og Dansk Travsports Centralforbund (for travheste). Også i forhold til forsikring spiller det en rolle, hvorvidt hesten er vaccineret. Er du i tvivl om, hvad der er nødvendigt for din hest, kan du altid kontakte os for råd og vejledning,